Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁素梅
Leung Siu-Mui (1)  ♀





 
Filmography (1950-1962)
 
  演員 (80 films)
    桃花俠夜探青龍潭 (1950)    
    窮風流 (1950)    
    衣錦榮歸 (1950)    
    濟公三氣華雲龍 (1950)    
    白蟒佔龍宮 (1950)    
    妻多夫賤 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950) ... 三娘
    龍虎渡姜公 (1950)    
    宋江怒殺閻婆惜 (1950)    
    妒潮 (1950) ... 賈詠琴
    胡惠乾打機房 (1950)    
    俠盜黑海棠 (1950)    
    荒江女俠血濺飛雲塔 (1950)    
    哪宅三戲六耳猴 (1950) ... 楊桂花
    馬騮精大戰金錢豹 (1950)    
    大獨裁者 (1950)    
    孤鳳啼痕 (1950) ... 二姑
    唔嫁 (1951)    
    孽債 (1951)    
    丁財兩旺 (1951)    
    人海狂潮 (1951)    
    粉陣迷龍 (1951)    
    對錯親家 (1951) ... 打娜
    秋墳 (1951) ... 交際花
    彩鳳戲金龍 (1951) ... 陸姑娘
    紅樓新夢 (1951)    
    人間慈父 (1951)    
    泣殘紅 (1951)    
    冷桃源 (1951)    
    新海角紅樓 (1952)    
    生包公夜審奸郭槐 (1952)    
    再訪香城艷 (1952)    
    龍鳳花燭 (1952)    
    啼笑因緣 (1952) ... 彩蓮
    珍珠淚 (1952) ... 妓女
    良宵花弄月 (1952)    
    春色滿華堂 (1952)    
    海棠花濺淚 (1952) ... 麗莎
    如意吉祥 (1952) ... 六太
    明月冰心 (1953) ... -
    春宵一刻值千金 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    捷足先得 (1953)    
    大觀園 (1954)    
    錯燒龍鳳燭 (1954) ... 李小萍
    秋戀 (1954)    
    飄零女 (1954)    
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    故苑又逢春 (1955) ... 華慧賢
    秋海棠 (1955) ... 花旦
    鄉村姑娘 (1955)    
    下一代 (1955) ... 九姑娘
    陳繡 (1955)    
    兒女債 (1955) ... 舞女
    雄寡婦 (1955)    
    後窗 (1955)    
    愛情三部曲 (1955) ... 秦蘊玉
    黛絲姑娘 (1955)    
    川島芳子 (1955) ... 田中子
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955)    
    婦道 (1955) ... 阿蘭
    霸王妖姬 (1956)    
    傻大姐 (1956)    
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 蘭花
    三入閻王殿 (1956)    
    小白菜情困楊乃武 (1956)    
    大團圓 (1956) ... 陸安娜
    黃飛鴻伏二虎 (1956) ... 柳顏
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 二娘
    詐痲納福 (1956)    
    趙飛燕 (1956)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    女俠紅蝴蝶 (1957)    
    富貴花開艷陽紅 (1957)    
    薛刖打爛太廟 (1958)    
    婚變 (1958) ... 安娜
    好女嫁得有情郎 (1962)