Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
脫線
To Hsien  ♂
Aliases:  陳炳楠,  脫線爸,  脫綫





 
Filmography (1964-2017)
 
  演員 (27 films)
    落大雨彼日 (1964)    
    糊塗兄弟 (1966)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    妙女妙婚 (1968)    
    勿欠賬 (1968)    
    阿西返外家 (1968)    
    太太的煩惱 (1971)    
    無價之寶 (1972)    
    旅社風波 (1972)    
    拳影 (1973)    
    13個半房客 (1973)    
    東方漢 (1973)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    小丑 (1980)    
    錯體情 (1981)    
    錢從那裡來? (1981)    
    上行列車 (1981)    
    百分滿點 (1982)    
    小精靈吃頑皮鬼 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    三點突破 (1989)    
    阿嬤的夢中情人 (2013) ... 李導
    總舖師 (2013) ... 虎鼻師
    十萬夥急 (2015)    
    大佛普拉斯 (2017)