Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王守琴
Wang Shou-Qan
 
Filmography (1998-2016)
 
  監製 (7 films)
    雙鏢 (2006)    
    那個傻瓜愛過你 (2007)    
    哈!哈!哈! (2008)    
    孤島驚魂 (2011)    
    麵引子 (2011)    
    奧拉星:進擊聖殿 (2015)    
    外公芳齡38 (2016)    
  製片 (3 films)
    追擊8月15 (2004)    
    愛•作戰 (2004)    
    棒子老虎雞 (2007)    
  行政監製 (4 films)
    美麗密令 (2010)    
    近在咫尺 (2010)    
    大武當 (2012)    
    聽風者 (2012)    
  策劃 (8 films)
    網絡時代的愛情 (1998)    
    新紮師妹2 (2003)    
    追擊8月15 (2004)    
    愛•作戰 (2004)    
    美人草 (2004)    
    機器俠 (2009)    
    財緣萬歲 (2010)    
    寶貝當家 (2016)    
  執行監製 (3 films)
    劍蝶 (2008)    
    愛得起 (2009)    
    窈窕紳士 (2009)