Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王守琴
Wang Shou-Qan
 
Filmography (1998-2019)
 
  總製片人 (1 film)
    愛•作戰 (2004)    
  監製 (7 films)
    雙鏢 (2006)    
    那個傻瓜愛過你 (2007)    
    哈!哈!哈! (2008)    
    孤島驚魂 (2011)    
    麵引子 (2011)    
    奧拉星:進擊聖殿 (2015)    
    外公芳齡38 (2016)    
  製片 (2 films)
    追擊8月15 (2004)    
    棒子老虎雞 (2007)    
  總策劃 (3 films)
    愛•作戰 (2004)    
    美人草 (2004)    
    財緣萬歲 (2010)    
  行政監製 (6 films)
    愛得起 (2009)    
    美麗密令 (2010)    
    近在咫尺 (2010)    
    大武當 (2012)    
    聽風者 (2012)    
    催眠裁決 (2019)    
  策劃 (5 films)
    網絡時代的愛情 (1998)    
    新紮師妹2 (2003)    
    追擊8月15 (2004)    
    機器俠 (2009)    
    寶貝當家 (2016)    
  執行監製 (2 films)
    劍蝶 (2008)    
    窈窕紳士 (2009)