Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍菲
Lam Fei (1)
 
Filmography (1950-1961)
 
  副導演 (2 films)
    鴻運喜當頭 (1955)    
    玉葵寶扇 (1955)    
  導演 (3 films)
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956)    
    剪月蓉 (1958)    
    雙喜臨門 (1958)    
  演員 (8 films)
    魔鬼家庭 (1950) ... 軍官
    亂世英雄 (1950) ... 馬頌潮
    冷桃源 (1951)    
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    後窗 (1955)    
    孤兒行 (1955) ... 二少爺
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 太子新
    假鳳虛鸞 (1956) ... 陳耀宗
  編劇 (19 films)
    火燒九龍城 (1950)    
    暴雨梨花 (1953)    
    紫霞杯 (1955)    
    姑嫂情深 (1955)    
    孤兒行 (1955)    
    陳姑追舟 (1955)    
    紅拂女私奔 (1955)    
    棒打薄情郎 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    黃飛鴻七鬥火麒麟 (1956)    
    黃飛鴻花艇風雲 (1956)    
    陳萬年再世姻緣 (1956)    
    仙袖奇緣 (1957)    
    黃飛鴻大破馬家莊 (1958)    
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958)    
    剪月蓉 (1958)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    漢宮英烈傳 (1961)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)