Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李子俊
Jonathan Li Tsz-Chun  ♂

 
Filmography (2002-2017)
 
  副導演 (27 films)
    忘不了 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    無間道III (2003)    
    愛•作戰 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    凶宅 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    雛菊 (2006)    
    新紮師妹3 (2006)    
    狗咬狗 (2006)    
    反斗狂奔 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    軍雞 (2007)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    蠍子 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    十分鍾情 (2008)    
    深海尋人 (2008)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    關雲長 (2011)    
    聽風者 (2012)    
    迷離夜 (2013)    
    盲探 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    全力扣殺 (2015)    
  導演 (1 film)
    狂獸 (2017)    
  執行導演 (1 film)
    老笠 (2016)    
  演員 (3 films)
    好心相愛 (2002)    
    深海尋人 (2008) ... 警察鬼
    很想和你在一起 (2009) ... 賣仔
  場記 (5 films)
    好心相愛 (2002)    
    失憶界女王 (2003)    
    黑白森林 (2003)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    雛菊 (2006)