Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李鳳
Lee Fung (2)  ♀





 
Filmography (1964-1990)
 
  演員 (28 films)
    無情寶劍有情天 (1964)    
    苦鳳還巢 (1965) ... 馬玲玲
    孫悟空大鬧雷音寺 (1965)    
    溫泉鄉的吉他 (1966)    
    女007 (1966)    
    國際女間諜 (1966)    
    七海小遊俠 (1966)    
    黃金豹 (1966)    
    黃昏的太陽 (1966)    
    諜報員海棠紅 (1966)    
    傻人艷福 (1967)    
    玉郎三戲女將軍 (1967)    
    樊梨花 (1968)    
    灰青三取珍珠旗 (1968) ... 美蓮
    怪劍 (1968)    
    黑風嶺 (1969)    
    大破誅仙陣 (1969) ... 木
    紫金鏢 (1969)    
    最熱情的一夜 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    瓊花仙子 (1970)    
    特警勇戰黃金豹 (1970)    
    追命殺手 (1971)    
    誰家母雞不生蛋 (1975)    
    帝女花 (1976) ... 袁妃
    紫釵記 (1977)    
    水玲瓏 (1990)