Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁俊密
Leung Chun-Mat  ♂





 
Filmography (1954-1963)
 
  演員 (40 films)
    不如歸 (1954) ... 李敬科
    空谷蘭 (1954)    
    紫霞杯 (1955) ... 劉箕裘
    魂斷望夫山 (1955)    
    兩重心 (1955) ... 華少章
    半夜奇談 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    癲婆尋仔 (1955) ... 金生
    陳世美與秦香蓮 (1955) ... 冬哥
    孤兒行 (1955) ... 吳中興-幼年
    寒夜 (1955) ... 汪小宣
    後窗 (1955)    
    小冤家 (1956)    
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 燦子
    莪愛薄情郎 (1956) ... 梅弟
    假鳳凰 (1956)    
    家和萬事興 (1956)    
    魂歸離恨天 (1957) ... 胡德祺-童年
    骨肉親情(上集) (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    陳超結婚 (1958) ... 德仔
    第七號司機 (1958)    
    鴛鴦谷 (1958) ... 明仔
    紫薇園的秋天 (1958) ... 郝憶詩
    骨肉親情(下集大結局) (1958) ... 鍾卓民幼年
    兒心碎母心 (1958)    
    你是兇手 (1958) ... 阿啤
    情天血淚 (1959) ... 阿 B -童角
    豪門夜宴 (1959) ... 大寶
    人倫 (1959)    
    多情B侁替n (1959)    
    湖畔草 (1959) ... 偉生弟
    晚娘 (1960) ... 孔永昌-少年
    溫暖在人間 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    羽扇恩仇 (1960) ... 薛明
    難兄難弟 (1960)    
    神童歷險記 (1961) ... 勝仔
    骨肉恩情 (1963) ... 鍾卓民幼年