Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁俊密
Leung Chun-Mat  ♂





 
Filmography (1954-1963)
 
  演員 (39 films)
    空谷蘭 (1954)    
    不如歸 (1954) ... 李敬科
    兩重心 (1955) ... 華少章
    後窗 (1955)    
    癲婆尋仔 (1955) ... 金生
    陳世美與秦香蓮 (1955) ... 冬哥
    紫霞杯 (1955) ... 劉箕裘
    孤兒行 (1955) ... 吳中興-幼年
    寒夜 (1955) ... 汪小宣
    魂斷望夫山 (1955)    
    半夜奇談 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    假鳳凰 (1956)    
    家和萬事興 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 燦子
    莪愛薄情郎 (1956) ... 梅弟
    魂歸離恨天 (1957) ... 胡德祺-童年
    紫薇園的秋天 (1958) ... 郝憶詩
    骨肉親情(下集大結局) (1958) ... 鍾卓民幼年
    月宮寶盒 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    你是兇手 (1958) ... 阿啤
    骨肉親情(上集) (1958)    
    陳超結婚 (1958) ... 德仔
    鴛鴦谷 (1958) ... 明仔
    人倫 (1959)    
    多情B侁替n (1959)    
    情天血淚 (1959) ... 阿 B -童角
    湖畔草 (1959) ... 偉生弟
    豪門夜宴 (1959) ... 大寶
    難兄難弟 (1960)    
    晚娘 (1960) ... 孔永昌-少年
    溫暖在人間 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    羽扇恩仇 (1960) ... 薛明
    神童歷險記 (1961) ... 勝仔
    骨肉恩情 (1963) ... 鍾卓民幼年