Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任燕
Yam Yin  ♀





 
Filmography (1948-1970)
 
  監製 (1 film)
    火葬爛頭何 (1959)    
  演員 (140 films)
    江湖奇俠(續集) (1948)    
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    七劍十三俠 (上集) (1949) ... 飛燕
    七劍十三俠 (三集) (1949)    
    怪俠飛天龍 (1949) ... 穿楊子女俠
    孽海癡魂(下集大結局) (1949) ... 丘湘蘋
    穆桂英 (1949)    
    七劍十三俠 (下集) (1949) ... 飛燕
    桃花大俠 (1949)    
    江湖廿四俠 (1950)    
    封神榜之一:大破黃河陣 (1950) ... 瓊霄娘娘
    峨嵋飛劍俠大破青螺谷 (1950)    
    峨嵋飛劍俠 (1950)    
    火燒平陽城(上集) (1950) ... 顧玉珠
    飛劍俠血戰周家莊 (1950)    
    火燒少林寺 (1950)    
    大俠柳樹春 (1950)    
    荒江女俠(一集) (1950)    
    火燒平陽城(下集) (1950) ... 顧玉珠
    奇俠雌雄劍(上集) (1950)    
    峨嵋飛劍橫掃金銀宮 (1951)    
    靚仔玉三打下山虎 (1951)    
    關東飛俠大戰方世玉 (1951) ... 胡明月
    雌雄雙俠 (1951)    
    大刀王五浴血殲仇記 (1951)    
    峨嵋飛俠誤闖風火島 (1951)    
    一丈青 (1951)    
    崑崙三劍俠 (1951)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 周艷影
    綠林紅粉 (1952)    
    神腿大俠 (1952)    
    歌唱方世玉打擂台(下集) (1952)    
    寶劍神弓 (1952)    
    寶劍定五龍 (1952)    
    怪面虎大鬧骷髏洞 (1952)    
    蘇乞兒 (1953)    
    血戰龍鳳山 (1953)    
    蘇乞兒復仇記 (1953)    
    雌虎大破清真寺 (1953)    
    群雄威震龍鳳山 (1953)    
    五鼠大鬧百花樓 (1953)    
    俠士名花 (1953)    
    寶劍結良緣 (1954)    
    女三劍俠 (1954)    
    五虎將 (1955) ... 張金
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    鐵馬騮 (1955)    
    鐵馬騮別傳(大結局) (1955)    
    關東四俠千里報父仇 (1955)    
    鐵馬騮別傳(續集) (1955)    
    關東四俠血戰榴花塔 (1955)    
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955)    
    梁寬與林世榮 (1955)    
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 蘇小紅
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 許幗英
    左崧傳 (1956)    
    黃飛鴻怒吞十二獅 (1956) ... 趙彩紅
    虎將奪王妃 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 魯明珠
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956) ... 李月芬
    黃飛鴻沙面伏神犬 (1956) ... 任麗珍
    黃飛鴻大鬧佛山 (1956) ... 雲姑
    黃飛鴻龍舟奪錦 (1956) ... 陳妻
    白鶴英雄傳 (1956)    
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956) ... 羅玉卿
    黃飛鴻天后廟進香 (1956) ... 馬麗華
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956) ... 胡綺湘
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956) ... 鄧燕
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956) ... 胡小紅
    黃飛鴻夜探黑龍山 (1957) ... 拉娃
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957) ... 單眼英
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 秀姑
    黃飛鴻二龍爭珠 (1957) ... 紫雲
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957) ... 筱劍虹
    黃飛鴻大破馬家莊 (1958) ... 張玉儀
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958) ... 周玉姑
    黃飛鴻龍爭虎鬥 (1958)    
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958) ... 紫雲
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 桂枝
    黃飛鴻大破金鐘罩 (1958)    
    黃飛鴻五毒鬥雙龍 (1958) ... 余紫雲
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958) ... 張玉儀
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    黃飛鴻戲棚伏虎 (1959) ... 徐雲鳳
    火葬爛頭何 (1959)    
    女俠黃鶯擒兇記 (1959) ... 向遏
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959) ... 張玉儀
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 倩巧雲
    五毒白骨鞭 (1960) ... 活骷髏
    雪峰魔女 (1960) ... 活骷髏
    小俠紅蝴蝶 (1960) ... 丘玉珠
    怪俠赤屠龍 (1960) ... 分飾方少英, 司馬英
    秘密三女探 (1960) ... 向遏
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960) ... 分飾司馬英, 方少英
    鐵臂拳王 (1960)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 徐雲鳳
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960) ... 向遏
    公寓謀殺案 (1960)    
    屠龍女三鬥粉金剛 (1960) ... 分飾司馬英, 方少英
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    天山龍鳳劍(下集) (1961) ... 方玉琴
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    救出重圍 (1961)    
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 徐雲鳳
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    飛天小俠 (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961) ... 方玉琴
    苗山白毛女(上集) (1961) ... 冷貞娘
    苗山白毛女(下集) (1961) ... 龍爪觀音冷貞娘
    活骷髏浴血五仙觀 (1961) ... 活骷髏
    八大女俠鬧江湖(上集) (1962) ... 麗貞
    臥龍山生死鬥 (1962)    
    雙劍神鞭俠 (1962)    
    隱形女俠 (1962)    
    八大女俠鬧江湖(下集) (1962) ... 麗貞
    橫掃江南七霸天 (1962) ... 串金蓮花
    乳燕驚魂 (1962) ... 黃玉如
    真假小俠紅蝴蝶 (1962) ... 楊美玲
    南北鴛鴦俠 (1963)    
    雪花神劍(大結局) (1964) ... 大師姊紅衣女
    雪花神劍(下集) (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    玉龍三戲胭脂虎 (1964) ... 金劍英
    雪花神劍(三集大結局) (1964) ... 二師姊紅衣女
    雪花神劍(上集) (1964) ... 二師姊紅衣女
    六指琴魔(下集) (1965)    
    火燒平陽城 (1965)    
    閻王令 (1965) ... 霍妻
    六指琴魔(上集) (1965)    
    無字天書 (1965)    
    無敵神童方世玉 (1965)    
    鐵血恩仇錄(下集) (1966) ... 余淑君
    龍虎榜(下集) (1966) ... 于飛龍
    鐵血恩仇錄(上集) (1966) ... 余淑君
    龍虎榜(上集) (1966) ... 于飛龍
    七劍十三俠 (1967)    
    一劍香 (1969)    
    獨掌震龍門 (1970) ... 二寨主夫人