Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文全
Man Chuen
 
Filmography (1957-1967)
 
  配樂 (29 films)
    畫裡天仙 (1957)    
    桃花仙子 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    穿金寶扇 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    西河會妻 (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    三十年胭脂淚 (1960)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    鬼俠 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    薄命紅顏 (1963)    
    花開富貴錦城春 (1964)    
    情俠鬧璇宮 (1967)