Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉季友
Liu Chi-Yu (1)
 
Filmography (1966-1985)
 
  服裝 (263 films)
    落馬湖 (1966)    
    太極門 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    女捕快 (1971)    
    黑店 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    群英會 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    女集中營 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    蛇殺手 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    面具 (1974)    
    天網 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    香港73 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    早熟 (1974)    
    中國超人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    降頭 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    神打 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    大老千 (1975)    
    同居 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    死囚 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    五毒 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    瘋猴 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    七煞 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    金手指 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    邪 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    請帖 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    蠱 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    踩線 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    叉手 (1981)    
    武館 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    長輩 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    2.5 cm (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    魔界 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    武松 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    幫規 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    魔 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    花城 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    日劫 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    水兒武士 (1985)