Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉季友
Liu Chi-Yu (1)
 
Filmography (1966-1985)
 
  服裝 (263 films)
    落馬湖 (1966)    
    月夜琴挑 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    太極門 (1968)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    女捕快 (1971)    
    亡命徒 (1972)    
    群英會 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    黑店 (1972)    
    女集中營 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    蛇殺手 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    面具 (1974)    
    天網 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    香港73 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    早熟 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    降頭 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    神打 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    大老千 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    同居 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    死囚 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    五毒 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    七煞 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    邪 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    請帖 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    金手指 (1980)    
    蠱 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    踩線 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    叉手 (1981)    
    武館 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    長輩 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    俠客行 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    魔界 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    武松 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    幫規 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    日劫 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    魔 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    花城 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    水兒武士 (1985)