Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱克
Chu Hak  ♂
Aliases:  丁可





 
Filmography (1948-1997)
 
  副導演 (1 film)
    此恨綿綿無絕期 (1948)    
  導演 (3 films)
    天堂春夢 (1951)    
    豪門怨 (1963)    
    孽債親情 (1964)    
  演員 (45 films)
    同是天涯淪落人 (1948)    
    珠聯璧合 (1949) ... 張正
    鴛鴦劫 (1950)    
    罪惡鎖鍊(下集) (1950)    
    黑天堂 (1950)    
    血淚洗殘脂 (1950) ... 張匡
    逼上梁山 (1950) ... 縣隊長
    鬼屋 (1950) ... 二叔公
    一帆風順 (1951) ... 路鄉長
    敗家仔 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    出籠鳥 (1953)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    天官賜福 (1958)    
    火窟幽蘭 (1961) ... 校長
    離鄉情淚 (1962)    
    我們要結婚 (1962) ... -
    大富之家 (1963) ... 胡董事
    卿何薄命 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    珍珠淚 (1965) ... 貴叔
    西施 (1965) ... 文種
    馬陵道 (1965) ... 鬼谷子
    螅蟀皇帝 (1966) ... 國舅
    魔窟尋蹤 (1968)    
    意亂情真 (1969) ... 華叔
    秋雨春心 (1969) ... 司機雷松
    玉女芳踪 (1969)    
    虎口拔牙 (1969) ... 王老頭
    神偷俠侶 (1969) ... 獵戶
    英雄後代 (1969) ... 王大叔
    古鐘風雲 (1970)    
    過江龍 (1970) ... 店主
    肝膽照江湖 (1970) ... 鍾伯
    俠骨丹心 (1971) ... 何老大
    半生牛馬 (1972) ... 補鞋匠
    艇 (1972) ... 查叔
    三個十七歲 (1972) ... 芳父
    苗寨烽火 (1973)    
    龍在江湖 (1986)    
    鬼馬校園 (1987)    
    古惑大律師 (1990)    
    朋友妻 (1995)    
    熱血最強 (1997) ... Shirley 父
  編劇 (32 films)
    人海萬花筒 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    野花香 (1950)    
    天堂春夢 (1951)    
    無限恩情無限恨 (1951)    
    貪賤夫妻百事哀 (1952)    
    寸草心 (1953)    
    金絲雀 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    視察專員 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    紅顏劫 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    逆旅風雲 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    神鵰俠侶下集 (1960)    
    神鵰俠侶 (1960)    
    神鵰俠侶(四集) (1961)    
    神鵰俠侶(三集) (1961)    
    歷劫花 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963)    
    孽債親情 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    痴男怨女 (1964)    
    蜜月 (1965)    
    海角幽蘭 (1965)    
    離婚之喜 (1967)    
    金面俠 (1967)    
    迴末傳奇 (1968)