Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于粦
Yue Lun  ♂
Aliases:  于舜,  于燐,  于㷠


 
Filmography (1953-2003)
 
  演員 (18 films)
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    小月亮 (1959) ... 音樂家
    名醫與紅伶 (1960)    
    清明時節 (1962)    
    千金之女 (1963) ... 音樂教師
    大富之家 (1963) ... 曾局長
    金玉滿堂 (1963)    
    香港屋簷下 (1964)    
    香港一婦人 (1964) ... 丁華校
    珍珠淚 (1965)    
    真假情人 (1965) ... 協理
    天才夢 (1966) ... 陳行長
    一水隔天涯 (1966)    
    追求妙遇 (1969)    
    風頭人物 (1977)    
    古惑天堂 (1997)    
    嫁個有錢人 (2002) ... 于先生
    行運超人 (2003)    
  配樂 (133 films)
    絕代佳人 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    喬遷之喜 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    大兒女經 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    不要離開我 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    大富之家 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    日出 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    新寡 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    風塵尤物 (1957)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    屍變 (1958)    
    香噴噴小姐 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    稱心如意 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    青春幻想曲 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    同心結 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    五姑娘 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    情投意合 (1960)    
    草木皆兵 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    香閨春情 (1960)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    生死牌 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    雷雨 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    追車記 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    步步追蹤 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    神秘兇殺案 (1962)    
    對窗戀 (1962)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    四美圖 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    董小宛 (1963)    
    大富之家 (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    情與愛 (1964)    
    艷鬼緣 (1964)    
    故園春夢 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    金鷹 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    八個兇手 (1965)    
    英雄兒女 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    天堂春夢 (1966)    
    畫皮 (1966)    
    未婚夫妻 (1966)    
    一水隔天涯 (1966)    
    審妻 (1966)    
    含苞待放 (1966)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    迴末傳奇 (1968)    
    我又來也 (1968)    
    姻緣道上 (1969)    
    追求妙遇 (1969)    
    兇手尋兇 (1969)    
    臥虎村 (1969)    
    秋雨春心 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    肝膽照江湖 (1970)    
    天堂奇遇 (1970)    
    苗寨烽火 (1973)    
    風頭人物 (1977)    
    蕩寇群英 (1978)    
    怪客 (1979)    
    泰山屠龍 (1980)    
    碧水寒山奪命金 (1980)    
    密殺令 (1980)    
    父子情 (1981)    
    塞外奪寶 (1982)    
    瘋狂上海灘 (1985)    
    黃河大俠 (1988)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
 
 
Biography