Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧祥
Tang Cheung  ♂





 
Filmography (1939-1998)
 
  演員 (156 films)
    冤鬼復仇記 (1939)    
    女俠胭脂虎 (1950)    
    五福臨門 (1950)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    摩登新娘 (1952)    
    風塵俠犬 (1953)    
    再生花 (1953)    
    出籠鳥 (1953)    
    改期結婚 (1954)    
    郎心如鐵 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    胭脂虎 (1955)    
    愛情三部曲 (1955) ... 男學生
    手足情深 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    火 (1956)    
    碧海浮屍 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    牆 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    家和萬事興 (1956)    
    化身兄弟 (1957)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    七氣蘇秦 (1957)    
    你是兇手 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    神童捉賊記 (1958) ... 探員甲
    丈夫變了心 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    路 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    錢 (1959)    
    人倫 (1959)    
    毒丈夫 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 馮家工人
    十兄弟 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    十號風波 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    刀下美人魂 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    碧波仙侶 (1960) ... 天將
    毒手 (1960)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961) ... 黑狐
    生死牌 (1961)    
    盲公睇女婿 (1961) ... 警長
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    天倫(下集) (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961) ... 白狐
    落霞孤鶩 (1961)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    黃毛怪人 (1962)    
    魔影驚魂 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    情比金堅 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    歷劫花 (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 史標頭
    怪俠燕子飛 (1963) ... 家丁
    大富之家 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 士兵
    午夜招魂 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    真假情人 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    春怨 (1965)    
    蜜月 (1965) ... 大漢乙
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    播音王子 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 差役
    老夫子三救傻仔明 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966) ... 探員
    鐵膽 (1966)    
    斷腸劍 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    迷人小鳥 (1967) ... 打手
    兔女郎 (1967) ... 坐堂幫
    英雄本色 (1967)    
    藍色夜總會 (1967) ... 打手
    貓眼女郎 (1967)    
    窗 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    迎春花 (1968)    
    冷暖青春 (1969)    
    獨臂神尼 (1969) ... 雲天祿
    得左 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    目中無人 (1973)    
    雙星伴月 (1975)    
    天堂夢 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    伙頭小子 (1982)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    金牌師姐 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    血在風上 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    伙頭福星 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    籠民 (1992) ... 大粒廛
    廟街十二少 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    艷降 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    弒兄奇案 (1994)    
    神探磨轆 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    金玉滿堂 (1995)    
    二月三十 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    終身大事 (1995)    
    金榜題名 (1996)    
    南海十三郎 (1997)    
    極度重犯 (1998)