Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧祥
Tang Cheung  ♂





 
Filmography (1939-1998)
 
  演員 (176 films)
    冤鬼復仇記 (1939)    
    五福臨門 (1950)    
    女俠胭脂虎 (1950)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    摩登新娘 (1952)    
    出籠鳥 (1953)    
    風塵俠犬 (1953)    
    再生花 (1953)    
    郎心如鐵 (1954)    
    家家戶戶 (1954) ... 同事丙
    改期結婚 (1954)    
    愛情三部曲 (1955) ... 男學生
    胭脂虎 (1955)    
    小冤家 (1956)    
    牆 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    家和萬事興 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    火 (1956)    
    碧海浮屍 (1956)    
    唐山阿嫂 (1957) ... 曾祥
    化身兄弟 (1957)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    七氣蘇秦 (1957)    
    碧血劍 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    你是兇手 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    神童捉賊記 (1958) ... 探員甲
    豪門夜宴 (1959) ... 馮家工人
    十兄弟 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    十號風波 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    刀下美人魂 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    毒婦點天 (1959) ... 黃蜂精
    路 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    人倫 (1959)    
    錢 (1959)    
    情犯 (1959)    
    毒丈夫 (1959)    
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    我要活下去 (1960)    
    烏龍王發達記 (1960)    
    毒手 (1960)    
    碧波仙侶 (1960) ... 天將
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961) ... 白狐
    天倫(下集) (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    步步驚魂 (1961) ... 瘦鬼鄧
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961) ... 黑狐
    生死牌 (1961)    
    盲公睇女婿 (1961) ... 警長
    黃毛怪人 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    魔影驚魂 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    情比金堅 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    雙鳳仇 (1962) ... 隊長
    千方百計搶財神 (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 史標頭
    薄命紅顏 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963) ... 家丁
    大富之家 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    女人世界 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    午夜招魂 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 士兵
    追蹤 (1964)    
    艷鬼緣 (1964) ... 探員
    珍珠淚 (1965)    
    春怨 (1965)    
    傻大姐當兵 (1965)    
    蜜月 (1965) ... 大漢乙
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    椰林雙姝 (1965)    
    真假情人 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    遺產一百萬 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966) ... 探員
    鐵膽 (1966)    
    神秘的血案 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    親上加親 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 差役
    老夫子三救傻仔明 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    迷人小鳥 (1967) ... 打手
    兔女郎 (1967) ... 坐堂幫
    英雄本色 (1967)    
    藍色夜總會 (1967) ... 打手
    貓眼女郎 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    迎春花 (1968)    
    窗 (1968)    
    獨臂神尼 (1969) ... 雲天祿
    得左 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    虎口拔牙 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    目中無人 (1973)    
    雙星伴月 (1975)    
    阿福與土佬 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    伙頭小子 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    車魂 (1983)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    金牌師姐 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    邊緣歲月 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    廟街十二少 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    籠民 (1992) ... 大粒廛
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    艷降 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    神探磨轆 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    弒兄奇案 (1994)    
    慈禧秘密生活 (1995)    
    終身大事 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    二月三十 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    金榜題名 (1996)    
    南海十三郎 (1997)    
    極度重犯 (1998)