Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧祥
Tang Cheung  ♂





 
Filmography (1939-1998)
 
  演員 (154 films)
    冤鬼復仇記 (1939)    
    五福臨門 (1950)    
    女俠胭脂虎 (1950)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    摩登新娘 (1952)    
    風塵俠犬 (1953)    
    再生花 (1953)    
    出籠鳥 (1953)    
    郎心如鐵 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    改期結婚 (1954)    
    愛情三部曲 (1955) ... 男學生
    胭脂虎 (1955)    
    火 (1956)    
    碧海浮屍 (1956)    
    小冤家 (1956)    
    牆 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    家和萬事興 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    化身兄弟 (1957)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    七氣蘇秦 (1957)    
    烽火佳人 (1958)    
    神童捉賊記 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    你是兇手 (1958)    
    人倫 (1959)    
    錢 (1959)    
    毒丈夫 (1959)    
    十兄弟 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 馮家工人
    歡喜冤家 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    十號風波 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    刀下美人魂 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    路 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    我要活下去 (1960)    
    毒手 (1960)    
    碧波仙侶 (1960) ... 天將
    生死牌 (1961)    
    盲公睇女婿 (1961) ... 警長
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    天倫(下集) (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961) ... 白狐
    落霞孤鶩 (1961)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    少小離家老大回(上集) (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961) ... 黑狐
    蘇小小 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    黃毛怪人 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    魔影驚魂 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    情比金堅 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    秦淮世家 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 史標頭
    怪俠燕子飛 (1963) ... 家丁
    南龍北鳳 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    午夜招魂 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 士兵
    真假情人 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    春怨 (1965)    
    蜜月 (1965) ... 大漢乙
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    老夫子三救傻仔明 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 差役
    遺產一百萬 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966) ... 探員
    鐵膽 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    迷人小鳥 (1967) ... 打手
    兔女郎 (1967) ... 坐堂幫
    英雄本色 (1967)    
    藍色夜總會 (1967) ... 打手
    貓眼女郎 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    迎春花 (1968)    
    窗 (1968)    
    冷暖青春 (1969)    
    獨臂神尼 (1969) ... 雲天祿
    得左 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    大決鬥 (1971)    
    目中無人 (1973)    
    雙星伴月 (1975)    
    阿福與土佬 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    伙頭小子 (1982)    
    龍之家族 (1988)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    金牌師姐 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    邊緣歲月 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    籠民 (1992) ... 大粒廛
    廟街十二少 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    艷降 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    神探磨轆 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    弒兄奇案 (1994)    
    和平飯店 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    終身大事 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    二月三十 (1995)    
    金榜題名 (1996)    
    南海十三郎 (1997)    
    極度重犯 (1998)