Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚寶
Tam Bo  ♂
Aliases:  譚錦華





 
Filmography (1963-1986)
 
  演員 (175 films)
    怪俠燕子飛 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    神秘夫人 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    金燕子 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    獨臂刀王 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    小武士 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    來如風 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    快活林 (1972)    
    惡客 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    群英會 (1972)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    警察 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    朋友 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    七面人 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    後生 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 少林弟子
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 少林弟子
    十字鎖喉手 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    無招勝有招 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    教頭 (1979)    
    奇招 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    踢館 (1979)    
    七煞 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 小混混
    醉蛇小子 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    幫規 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    日劫 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    癲佬正傳 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)