Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李兆芬
Lee Siu-Fan  ♂
Aliases:  李兆勳,  李紹芬
 
Filmography (1949-1955)
 
  演員 (18 films)
    乞兒皇帝 (1949)    
    三娘汲水 (1949)    
    孤兒淚 (1949) ... 嬌兒
    紫霞杯 (1949) ... 箕裘
    人海萬花筒 (1950)    
    野花香 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    妒潮 (1950) ... 成功幼年
    黑市婚姻 (1950)    
    人之初 (1951)    
    一帆風順 (1951) ... 磊明童年
    貪賤夫妻百事哀 (1952) ... 尊尼
    兒女情長 (1952) ... 次子林如松
    慈母淚 (1953) ... 王國基—童年
    父母心 (1955)    
    難為了妹妹 (1955)