Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戴美玲(1)
Jessie Dai Mei-Ling  ♀
 
Filmography (1993-2018)
 
  美術 (1 film)
    親密 (2009)    
  服裝 (17 films)
    赤裸狂奔 (1993)    
    野獸之瞳 (2001)    
    香港有個荷里活 (2001)    
    夕陽天使 (2002)    
    千機變 (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    親密 (2009)    
    白銀帝國 (2009)    
    花漾 (2012)    
    大魔術師 (2012)    
    大上海 (2012)    
    賭城風雲 (2014)    
    湄公河行動 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)