Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐松鶴
Chui Chung-Hok  ♂
Aliases:  徐從鶴





 
Filmography (1952-1994)
 
  動作設計 (15 films)
    蠶蟲師爺 (1952)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    真假金蝴蝶 (1966)    
    聾啞劍 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    火併 (1971)    
    唐人客 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    黑店 (1972)    
    英雄榜 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    唐山猛虎 (1974)    
  製片 (1 film)
    飛鷹行動 (1991)    
  副導演 (1 film)
    師父出馬 (1979)    
  助理指導 (1 film)
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
  演員 (138 films)
    新玉堂春 (1954) ... 舟子
    火燒碧雲宮 (1955) ... 海壽
    射鵰英雄傳 (1958)    
    雪峰魔女 (1960) ... 侍衛丁
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960) ... 侍衛丁
    秘密三女探 (1960)    
    關東三女俠 (1961) ... 家丁
    活骷髏浴血五仙觀 (1961) ... 侍衛丁
    魔犬追兇 (1961)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    岳飛出世 (1962) ... 湯懷成年
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    南龍北鳳 (1963) ... 陳鏢師
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965) ... 匪徒丙
    寶蓮燈 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    閻王令 (1965)    
    鐵劍朱痕(上集) (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    聖火雄風(上集) (1966) ... 水令使者
    邊城三俠 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966) ... 水令使者
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    觀世音三服紅孩兒 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    儒俠 (1967) ... 日月會會眾
    琴劍恩仇 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    少女情 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    女鐵膽 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967) ... 水令使者
    貓眼女郎 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    催命符 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    神刀 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    小武士 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    飛刀手 (1969) ... 錢鳴
    保鏢 (1969)    
    三招了 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    聾啞劍 (1971) ... 柳家黨從
    鳳飛飛 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    飛俠神刀 (1971) ... 甄滔
    惡虎村 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    群英會 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    警察 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    大鄉里八面威風 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    神打 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    殺出重圍 (1978)    
    師父出馬 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    佳人有約 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    赤慾情花 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    神偷警花 (1992)