Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐松鶴
Chui Chung-Hok  ♂
Aliases:  徐從鶴





 
Filmography (1952-1994)
 
  動作設計 (15 films)
    蠶蟲師爺 (1952)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    真假金蝴蝶 (1966)    
    火併 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    太陰指 (1972)    
    黑店 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    英雄榜 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    唐山猛虎 (1974)    
  製片 (1 film)
    飛鷹行動 (1991)    
  副導演 (1 film)
    師父出馬 (1979)    
  助理指導 (1 film)
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
  演員 (136 films)
    新玉堂春 (1954)    
    火燒碧雲宮 (1955)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    秘密三女探 (1960)    
    雪峰魔女 (1960) ... 侍衛丁
    五毒白骨鞭 (1960) ... 侍衛丁
    魔犬追兇 (1961)    
    活骷髏浴血五仙觀 (1961) ... 侍衛丁
    關東三女俠 (1961) ... 家丁
    白蛇傳 (1962)    
    岳飛出世 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    南龍北鳳 (1963) ... 陳鏢師
    潘金蓮 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    閻王令 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    鐵劍朱痕(上集) (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965) ... 匪徒丙
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966) ... 水令使者
    邊城三俠 (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966) ... 水令使者
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    觀世音三服紅孩兒 (1966)    
    斷腸劍 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967) ... 水令使者
    貓眼女郎 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 日月會會眾
    少女情 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    催命符 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    神刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    小武士 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    飛刀手 (1969) ... 錢鳴
    響尾追魂鞭 (1969)    
    三招了 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    聾啞劍 (1971) ... 柳家黨從
    惡虎村 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    飛俠神刀 (1971) ... 甄滔
    女捕快 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    群英會 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    警察 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    大鄉里八面威風 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    忠烈圖 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    神打 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    殺出重圍 (1978)    
    師父出馬 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    背叛師門 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    佳人有約 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    火燭鬼 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    赤慾情花 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    神偷警花 (1992)