Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
連雯雯
Lin Man-Man
 
Filmography (1991-2001)
 
  副導演 (10 films)
    豔帥風雨情 (1992)    
    師姐也瘋狂 (1995)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    黑幫花剌 (1996)    
    網上鬼妻 (1996)    
    徵信暴情 (1996)    
    赤色玫瑰 (1997)    
    終極火線 (1997)    
    如果還有明天 (1999)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)    
  場記 (9 films)
    零時十分 (1991)    
    和尚的一場春夢 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    血槍淚影 (1993)    
    新喋血雙雄 (1996)    
    黑金 (1997)    
    玉女聊齋 (1998)    
    女歡 (1999)    
    水滸傳之英雄好色 (1999)