Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪天照
Sammy Hung Tin-Chiu





 
Filmography (2003-2019)
 
  演員 (21 films)
    飛龍再生 (2003)    
    臥底威龍 (2003)    
    功夫 (2004)    
    新警察故事 (2004) ... 林天照
    龍威父子 (2005)    
    猛龍 (2005)    
    墨攻 (2006) ... 高賀用 (梁國將軍)
    雙龍記 (2007)    
    風雲2 (2009) ... 威將軍
    蔡李彿 (2011) ... 陳英杰
    藏寶圖的秘密 (2012)    
    逆戰 (2012) ... 麥
    冷瞳 (2013)    
    風暴 (2013) ... 劫匪
    紫霞 (2015)    
    花街柳巷 (2015)    
    天降雄獅 (2015) ... 紅日
    危城 (2016)    
    鬼拳 (2016)    
    盜墓筆記 (2016)    
    燃簫的夏 (2019)