Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李少華(2)
Lee Siu-Wah (3)  ♂





 
Filmography (1967-1977)
 
  演員 (24 films)
    獨臂刀 (1967)    
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967) ... 李洪
    觀世音 (1967)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    神刀 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969) ... 過山狼-吳彪
    江湖第一劍 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 全真七子王處一