Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃奕
Crystal Huang Yi  ♀
Aliases:  黃亦





 
Filmography (1999-2017)
 
  導演 (1 film)
    交換 (2012)    
  演員 (34 films)
    心願 (1999)    
    緊急迫降 (1999) ... 空姐
    新十字街頭 (2001) ... 唐玲玲
    六壯士 (2004)    
    長恨歌 (2005) ... 薇薇
    吳清源 (2006)    
    兄弟 (2007) ... 莊晴
    新忠烈圖 (2007) ... 阿珠
    蕩寇 (2008) ... 歐超
    十全九美 (2008) ... 唐小蝶
    倔強的蘿蔔 (2009) ... 趙玥
    越光寶盒 (2010) ... 小喬
    嘻遊記 (2010) ... 鐵掌柜
    一路有你 (2010) ... 陸茵
    葉問前傳 (2010) ... 張永成
    競雄女俠秋瑾 (2011) ... 秋瑾
    東成西就2011 (2011) ... 方嘉寶
    宅男總動員之女神歸來 (2011) ... 晞晞
    竊聽風雲2 (2011) ... 郭麗萍
    殲十出擊 (2011) ... 柳祺
    財神客棧 (2011) ... 水龍女
    交換 (2012)    
    高海拔之戀II (2012) ... 芭芭拉
    三個已婚媽媽 (2012) ... 薇薇
    樂翻天 (2012)    
    冰雪11天 (2012)    
    毒戰 (2013) ... 小貝
    神奇 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    大話天仙 (2014)    
    默守那份情 (2015)    
    四妹子 (2016)    
    國酒 (2016)    
    我們的6E班 (2017)