Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Bruce Fontaine
Bruce Fontaine  ♂
Aliases:  Bruce Fortaine





 
Filmography (1989-1996)
 
  演員 (23 films)
    新最佳拍檔 (1989)    
    英勇幹探 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    戰地風雲 (1989)    
    勇鬥地頭龍 (1989)    
    夜魔天使 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    搏擊急先鋒 (1990)    
    泰拳王 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    咖喱辣椒 (1990)    
    特警雄風 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    痴情快婿 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
    火種 (1993)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996) ... 國際刑警探員