Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃聖依
Eva Huang Sheng-Yi  ♀
Aliases:  황성의





 
Filmography (2004-2019)
 
  演員 (27 films)
    功夫 (2004) ... 芳
    猛龍 (2005) ... 白若雪
    天堂的眼睛 (2005)    
    終極忍者 (2006)    
    愛情呼叫轉移 (2007) ... 龍小蝦
    建國大業 (2009)    
    出水芙蓉 (2010) ... 阿玉
    尋找劉三姐 (2010)    
    守望者 (2011) ... 楚小莉
    白蛇傳說 (2011) ... 白娘子/白素貞
    在路上 (2012)    
    捨身技 (2012)    
    女人如花 (2012)    
    一夜成名 (2012)    
    宮鎖沈香 (2013) ... 敏妃
    3D急凍奇俠 (2013)    
    拆散專家 (2014)    
    惡作劇之吻 (2014)    
    鈔票飛 (2015)    
    匹客王 (2015)    
    派對之王 (2015)    
    活寶 (2016)    
    奇葩追夢 (2016)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    大轟炸 (2018)    
    代號·反抗 (2019)    
    狐蹤諜影 (2019)