Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張國強(2)
Cheung Kwok-Keung (2)  ♂





 
Filmography (1986-1999)
 
  動作設計 (3 films)
    地下風雲 (1989)    
    鬼整人 (1991)    
    玫瑰性殺手 (1996)    
  副導演 (4 films)
    醉俠行 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    連環殺人檔案 (1996)    
    玫瑰性殺手 (1996)    
  導演 (1 film)
    桃色愛人 (1993)    
  演員 (21 films)
    忍武者 (1986)    
    地下風雲 (1989)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    醉俠行 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    賭命夕陽 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    劍奴 (1993)    
    追捕狂人 (1993)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    東方武神 (1995)    
    日光峽谷 (1995)    
    新紮師兄追女仔 (1995)    
    連環殺人檔案 (1996)    
    玫瑰性殺手 (1996) ... 李培霖
    Shaolin Dolemite (1999)    
    驚天動地 (1999)