Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓非(1)
Han Fei (1)  ♂





 
Filmography (1941-1981)
 
  演員 (31 films)
    夜深沉 (1941)    
    終身大事 (1947)    
    太太萬歲 (1947) ... 陳思瑞
    嚴陽天 (1947)    
    珠光寶氣 (1948)    
    血染海棠紅 (1949) ... 福寶
    蕩婦心 (1949) ... 馬彥仁
    說謊世界 (1950) ... 張庚良
    花街 (1950)    
    豪門孽債 (1950) ... 高吉美
    禁婚記 (1951) ... 伍ㄓ
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 梁山伯
    血海仇 (1951)    
    花鳳仙 (1951)    
    誤佳期 (1951)    
    花姑娘 (1951) ... 賈先生
    神鬼人 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    方帽子 (1952) ... 楊凱令
    一板之隔 (1952) ... 陳有慶
    江湖兒女 (1952) ... 湯經理
    彩虹曲 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    中秋月 (1953) ... 陳明生
    鴉片戰爭 (1959) ... 琦善
    魔術師的奇遇 (1962)    
    女理髮師 (1962) ... 賈主任
    阿詩瑪 (1964)    
    上海 (1978)    
    十天 (1980)    
    子夜 (1981)