Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳列(1)
Chen Lieh  ♂
Aliases:  陳烈

 
Filmography (1952-1983)
 
  製片 (68 films)
    假鳳虛凰 (1959)    
    虹 (1968)    
    多咀街 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    香港73 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    南少林與北少林 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    五毒 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    賣命小子 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    大殺四方 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    叉手 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    沖宵樓 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
  副導演 (1 film)
    歌場妖姬 (1959)    
  故事 (1 film)
    望子成龍 (1981)    
  導演 (17 films)
    桃花鄉 (1957)    
    續集新桃花江 (1957)    
    三元奪妻 (1958)    
    慈母心 (1958)    
    多情女郎 (1958)    
    蜜月風雲 (1958)    
    搖鼓記 (1958)    
    不了情 (1958)    
    魂斷藍橋 (1958)    
    再嫁新娘 (1958)    
    我愛少年家 (1959)    
    假夫妻 (1959)    
    馬來亞之戀 (1959)    
    想要嫁番客 (1959)    
    閹雞趁鳳飛 (1959)    
    搶親 (1959)    
    冒泡的小妞 (1982)    
  演員 (54 films)
    三千金 (1952)    
    荔鏡緣(上集) (1954) ... 劉師爺
    兒女情深 (1955)    
    陳世美不認前妻 (1955) ... 王丞相
    雪梅教子 (1955)    
    牛郎織女 (1955)    
    孟姜女哭倒萬里長城 (1955) ... 趙高
    午夜魂歸 (1956)    
    連理生韓琦 (1956)    
    周成嫂萬里尋夫 (1956)    
    十三妹 (1956)    
    濟公活佛 (1957)    
    續集新桃花江 (1957)    
    風月奇案 (1957)    
    小鳳 (1957) ... 劉常
    蘇秦假不第 (1957)    
    桃花鄉 (1957)    
    雷劈惡家姑 (1957)    
    目蓮救母 (1957)    
    繡鞋記 (1958)    
    曼波姑娘 (1958)    
    龍交龍鳳交鳳 (1958)    
    蜜月風雲 (1958) ... 陳少魏
    人鬼戀 (1958)    
    浴室丟屍 (1958)    
    不了情 (1958)    
    王先生到香港嫁女 (1958)    
    將錯就錯 (1958)    
    天涯歌女 (1958)    
    魂斷藍橋 (1958)    
    搖鼓記 (1958)    
    選女婿 (1958)    
    天仙送子 (1958)    
    冤家變親家 (1958)    
    三元奪妻 (1958)    
    誤入歧途 (1958)    
    多情女郎 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 何平
    馬來亞之戀 (1959)    
    假夫妻 (1959) ... 周百介
    王先生過新年 (1959)    
    歌場妖姬 (1959) ... 何小塵
    王哥柳哥 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959) ... 李義
    夫妻相罵 (1959)    
    臭頭娶水某 (1959)    
    閹雞趁鳳飛 (1959)    
    搶親 (1959)    
    益春留傘 (1959) ... 九郎
    廈門阿姊 (1959)    
    火燒紅蓮寺(第四集) (1959)    
    翠翠姑娘 (1959)    
    想要嫁番客 (1959)    
    返去香港娶水某 (1961) ... 李祺光
  執行監製 (1 film)
    狐天狐地 (1976)    
  編劇 (3 films)
    續集新桃花江 (1957)    
    桃花鄉 (1957)    
    慈母心 (1958)