Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李琪(1)
Li Kei
Aliases:  李琦,  李其(2),  李祺
 
Filmography (1968-1992)
 
  故事 (1 film)
    空手入白刃 (1980)    
  服裝 (57 films)
    神刀 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    獨臂刀王 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    報仇 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    無名英雄 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    快活林 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    惡客 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    警察 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    後生 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    八國聯軍 (1976)    
    天才功夫 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    懲罰 (1980)    
    借刀殺人 (1981)    
    天師撞邪 (1983)    
    黃大仙 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)