Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊振聲
Yeung Chun-Sing  ♂
Aliases:  花仔原,  花仔袁,  楊震聲





 
Filmography (1963-1973)
 
  副導演 (1 film)
    飛賊白菊花 (1969)    
  演員 (65 films)
    五諫刁妻 (1963)    
    李仙 (1963) ... 來福
    奪魂旗(上集) (1963) ... 姬天缺
    奪魂旗(下集) (1963) ... 姬天缺
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    隔籬鄰舍兩家親 (1964)    
    出嫁從妻 (1965)    
    女賊金蝴蝶 (1965) ... 何志光
    江湖奇俠 (1965)    
    玉面閰羅(上集) (1965) ... 四毒書生
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    巴士奇遇結良緣 (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    春色滿璇宮 (1966) ... 沙塵超
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    神秘夫人 (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    風流鐵漢 (1967)    
    兔女郎 (1967) ... 三姐夫
    斷腸劍 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    血染鐵魔掌 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    一見痴情 (1967) ... 王經理
    神刀 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968) ... 飛仔乙
    怪劍 (1968)    
    窗 (1968)    
    I.Q 小子 (1969)    
    三招了 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    春火 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    日月神童 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    群英會 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    土匪 (1973)