Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪慶雲
Hung Ching-Yun  ♂

 
Filmography (1957-1974)
 
  攝影 (42 films)
    妙英飄零記 (1957)    
    恨命莫怨天 (1957)    
    她們夢醒時 (1958)    
    蕩婦與聖女 (1959)    
    永結同心 (1959)    
    颱風 (1962)    
    遊俠胡劍明 (1963)    
    鴉片戰爭 (1963)    
    吻一下 (1963)    
    三伯英台 (1963)    
    湯島白梅記 (1963)    
    情人石 (1964)    
    草螟弄雞公 (1964)    
    地獄新娘 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    冰點 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    悲戀關子嶺 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    山賊 (1966)    
    連瑣 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    狼與天使 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    丹心令 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    狐妻 (1970)    
    隱身女俠 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    劍 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    好夢連床 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    拳女 (1972)    
    死對頭 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    大三元 (1974)    
    誰敢動我 (1974)