Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚香雪
Yiu Sheung-Sit
Aliases:   許堅,  周揚欽
 
Filmography (1955-1976)
 
  製片 (14 films)
    碎琴樓 (1955)    
    劉明珠三審玉芝蘭 (1960)    
    白扇記 (1960)    
    郭子儀大賀壽 (1961)    
    吳漢殺妻 (1962)    
    神龍五虎將 (1964)    
    小夫妻 (1964)    
    法網情絲 (1966)    
    小康之家 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    四姊妹 (1966)    
    神勇坦克隊 (1967)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
  導演 (3 films)
    井邊會 (1961)    
    郭子儀大賀壽 (1961)    
    吳漢殺妻 (1962)    
  策劃 (7 films)
    余美娘 (1964)    
    閨房趣史 (1965)    
    巴士奇遇結良緣 (1966)    
    法網情絲 (1966)    
    血羅巾 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    中原鏢局 (1976)    
  出品人 (2 films)
    飛虎小霸王 (1973)    
    仇氏雙雄 (1974)    
  監製 (1 film)
    蓮香戲鞋 (1960)    
  副導演 (2 films)
    掃窗會 (1961)    
    井邊會 (1961)    
  演員 (1 film)
    田七郎 (1964) ... 縣官
  編劇 (5 films)
    井邊會 (1961)    
    蕭端蒙一板打死江西王 (1961)    
    吳漢殺妻 (1962)    
    李子長活畫 (1963)    
    紫釵記 (1965)