Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬斐
Ma Fei
 
Filmography (1950-1991)
 
  製片 (4 films)
    浪 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    官人我要 (1976)    
  副導演 (30 films)
    風月奇譚 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    北地胭脂 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    艷女還魂 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    傾國傾城 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    武松 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
  道具 (27 films)
    白蛇傳 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    鳳還巢 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    武則天 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    狀元及第 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    西施 (1965)    
    幾度夕陽紅 (1966)    
    辛十四娘 (1966)    
    天之嬌女 (1966)    
    晨霧 (1968)    
    關不住的春光 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    今天不上課 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    金瓶風月 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
  演員 (1 film)
    我這一輩子 (1950) ... 店夥