Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶金(1)
Tao Jin (1)  ♂




 
Filmography (1936-1978)
 
  導演 (4 films)
    十五貫 (1956)    
    護士日記 (1958)    
    齊王求將 (1963)    
    鬥鯊 (1978)    
  演員 (12 films)
    黃浦江邊 (1936)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947) ... 趙忠良
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947) ... 趙忠良
    八千里路雲和月 (1947) ... 高禮彬
    國魂 (1948) ... 伯顏
    火葬 (1949) ... 展大鵬
    海誓 (1949) ... 黃大
    山河淚 (1949) ... 成慶根
    血海仇 (1951)    
    神鬼人 (1952)    
    兇手 (1952)    
    詩禮傳家 (1952) ... 劉興漢
  編劇 (2 films)
    十五貫 (1956)    
    齊王求將 (1963)