Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孔權開
Kung Chuan-Kai
 
Filmography (1972-1993)
 
  監製 (4 films)
    阿燦正傳 (1980)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    大控訢 (1981)    
    獵頭 (1982)    
  策劃 (3 films)
    蝶變 (1979)    
    金枝玉葉 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
  服裝 (37 films)
    唐手跆拳道 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    廉政風暴 (1975)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    亂龍搏懵 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    蕭十一郎 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    蝶變 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    名劍 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    武林聖火令 (1983)    
    生死決 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
    妖魔道 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    楚留香後傳之西門無恨 (1993)    
  執行監製 (1 film)
    情人,看刀 (1984)    
  出品人 (1 film)
    新天龍八部 (1982)