Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱盛喜
Chu Sheng-Shi
Aliases:  朱盛熹,  朱成喜
 
Filmography (1971-1989)
 
  監製 (1 film)
    浪子一招 (1978)    
  演員 (1 film)
    綽頭狀元 (1974)    
  服裝 (96 films)
    天龍八將 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    金旋風 (1972)    
    精武門 (1972)    
    猛龍過江 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    心魔 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    少林門 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    帝女花 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    北少林 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    破戒 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    貂女 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    錢作怪 (1980)    
    名劍 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    夜車 (1980)    
    龍咁威 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    摩登天師 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    家在香港 (1983)    
    生死決 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    波牛 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    狂情 (1983)    
    人嚇鬼 (1984)    
    無名火 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    省港旗兵 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    鐵板燒 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    全力反彈 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)