Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張陶然
Cheung Tiu-Yin
 
Filmography (1967-1979)
 
  監製 (24 films)
    龍門客棧 (1967)    
    掌門人 (1968)    
    一代劍王 (1968)    
    龍城十日 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    烈火 (1970)    
    有我就有你 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    女拳師 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    中國針灸 (1973)    
    鬼面人 (1973)    
    潮州虎女 (1974)    
    雲飄飄 (1974)    
    雲河 (1974)    
    窗 (1974)    
    煙雨 (1975)    
    愛情大進擊 (1977)    
    摘星 (1979)    
  策劃 (1 film)
    情人的眼淚 (1969)    
  出品人 (1 film)
    楓紅層層 (1975)