Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁東
Ting Tung  ♂
Aliases:  丁冬





 
Filmography (1965-1986)
 
  演員 (201 films)
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    歡樂青春 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    青春鼓王 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    催命符 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    春蠶 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    那個不多情 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    鬼太監 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    火併 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    來如風 (1971)    
    林沖夜奔 (1972)    
    快活林 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    血証 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    朋友 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    香港73 (1974)    
    港澳傳奇 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    大老千 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    神打 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    七面人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    廟街皇后 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    四二六 (1977)    
    破戒 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 丞相府家丁
    多情劍客無情劍 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    五毒 (1978) ... 店伴
    南少林與北少林 (1978) ... 將軍府侍
    秀花大盜 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    教頭 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    七煞 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    邪 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 妓院夥計
    連城訣 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    喜劇王 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 大樓住戶
    流氓千王 (1981)    
    長輩 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    武館 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    蠱 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫家家僕
    目無王法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    邪完再邪 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    獸心 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    武松 (1982)    
    幫規 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 鎮天幫幫眾
    魔界 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    搏盡 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    血中血 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 店小二
    洪拳大師 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    花心紅杏 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    癲佬正傳 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)