Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金相旭
Kam Seung-Yuk  ♂
Aliases:  金相玉





 
Filmography (1988-2001)
 
  演員 (20 films)
    省港風雲 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    戰龍 (1989)    
    第二死罪 (1989)    
    午夜天使 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    賊聖 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    火爆大圈仔 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    風流家族 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    小李飛刀之飛刀外傳 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    冷戰 (2000)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
  策劃 (2 films)
    冷戰 (2000)    
    暗鬥 (2001)