Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵萱
Siu Huen  ♀
Aliases:  邵莉美





 
Filmography (1988-2000)
 
  演員 (22 films)
    雪在燒 (1988)    
    小人物 (1989)    
    流氓世家 (1989)    
    英雄無膽 (1989)    
    七匹狼2 (1989) ... ㄚ頭
    霹靂警花 (1989)    
    七匹狼 (1989) ... ㄚ頭
    心跳時刻 (1989)    
    花心撞到鬼 (1990)    
    至尊無敵之戰神 (1990) ... 蛇姬 (蛇肖)
    黑道火狐狸 (1990)    
    成功嶺2全面出擊 (1990)    
    鬼出嫁 (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    七月鬼門開 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    劍奴 (1993)    
    青春無悔 (1993)    
    野店 (1994)    
    古惑仔2之猛龍過江 (1996) ... Hyatt
    變色的花朵 (1998)    
    女同性戀謀殺案 (2000)