Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王慶良
Wang Ching-Liang  ♂





 
Filmography (1975-1989)
 
  動作設計 (4 films)
    折劍傳奇 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    槍下留人 (1987)    
  助理指導 (1 film)
    大地飛鷹 (1978)    
  演員 (38 films)
    五嬌娃 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 陳玄風
    冷月孤星針無情 (1977)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    追命人 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    少女集中營 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    小生獻醜 (1986)    
    槍下留人 (1987)    
    台灣鏢局 (1988)    
    春戲 (1989)