Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳朝亮
Ng Chiu-Leung  ♂
Aliases:  吳潮亮


 
Filmography (1983-1996)
 
  演員 (4 films)
    義本無言 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    我愛唐人街 (1989) ... 地鐵站內殺手
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
  道具 (43 films)
    陰陽錯 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    魔高一丈 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    天官賜福 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    夢過界 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    福祿雙星 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    打工狂想曲 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    絕橋智多星 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    妖魔道 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    非洲和尚 (1991)    
    俠聖 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    蠍子 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    愛在黑社會的日子 (1993)    
    傻大姐翻轉瘋人院 (1994)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    運財童子 (1994)    
    等愛的女人 (1994)    
    非洲超人 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
    空中小姐 (1995)    
    危險任務 (1996)