Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳殷志(1)
Ng Yan-Chi (1)  ♂
Aliases:  吳恩智





 
Filmography (1950-1982)
 
  動作設計 (1 film)
    火燒平陽城(下集) (1950)    
  演員 (149 films)
    關東小俠大破蓮花陣 (1950)    
    寶劍明珠 (1951) ... 當奴
    黃飛鴻花地搶炮 (1955)    
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    黃飛鴻怒吞十二獅 (1956)    
    女俠俞金鳳 (1956) ... 玄機子
    黃飛鴻擂台比武 (1956)    
    黃飛鴻花艇風雲 (1956)    
    黃飛鴻天后廟進香 (1956) ... 大牛順
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    白鶴英雄傳 (1956)    
    黃飛鴻觀音山雪恨 (1956) ... 歹徒
    左崧傳 (1956)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956) ... 飛腿六
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957) ... 元修道人
    射鵰英雄傳 (1958)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 葵扇虎
    黃飛鴻大破馬家莊 (1958) ... 馬如龍
    黃飛鴻夫妻除三害 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958)    
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958) ... 馬如龍
    黃飛鴻戲棚伏虎 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959) ... 梅劍和
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959) ... 馬如龍
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 張德標
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960) ... 赤膽
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960) ... 宋大威
    公寓謀殺案 (1960)    
    小俠紅蝴蝶 (1960) ... 強師弟
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 扒山虎
    怪俠赤屠龍 (1960) ... 赤胆
    屠龍女三鬥粉金剛 (1960) ... 赤膽
    鐵臂拳王 (1960)    
    娘子軍封王 (1960) ... 漢將
    天山猿女 (1961) ... 白扇子
    一劍九連環 (1961)    
    救出重圍 (1961)    
    太平天國女英雄 (1961) ... 天地會首領羅大剛
    青龍鎮殲霸戰 (1961) ... 張烈
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 三爺
    關東三女俠 (1961) ... 二寨主-羅明
    神童奪寶 (1961) ... 肥豬王
    白猿女三盜寶蓮燈 (1962)    
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    關東大俠白骨潭奪寶記 (1962) ... 徐二虎
    白骨陰陽劍(三集) (1963) ... 金天峰
    萬劍之王 (1963) ... 李剛
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    一劍震江湖 (1963) ... 秦虎
    劍俠金縷衣(上集) (1963) ... 百足仙
    清宮劍影錄(下集) (1963)    
    白骨陰陽劍(四集) (1963)    
    碧血金釵(下集) (1963) ... 王冠中
    兒女恩仇 (1963) ... 憲查
    劍俠金縷衣(下集) (1963) ... 百足仙
    倚天屠龍記(下集) (1963) ... 元將軍
    碼頭碎屍案 (1963)    
    星島姊妹花 (1963)    
    雙雄震九洲 (1963)    
    雪花神劍(大結局) (1964)    
    如來神掌(二集) (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964) ... 柯傑
    銀箭金刀 (1964)    
    雪花神劍(三集大結局) (1964) ... 少林僧
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    武當飛鳳(上集) (1964) ... 柯傑
    錦繡天堂 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    如來神掌(四集) (1964)    
    荒唐四怪俠(下集) (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    龍江三虎(下集) (1964)    
    聖劍風雲(上集) (1965) ... 中州一劍許伯英
    武林聖火令大結局 (1965) ... 華山掌門
    玉女英魂(下集) (1965) ... 英魂叔
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 何太沖
    倚天屠龍記三集 (1965) ... 何太沖
    玉女英魂(上集) (1965)    
    鐵劍朱痕(上集) (1965)    
    特務黑蜘蛛 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    蕭聲震武林(上集) (1965)    
    聖劍風雲(下集) (1965) ... 中州一劍許伯英
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    一滴俠義血(下集) (1965)    
    武林聖火令(上集) (1965) ... 華山掌門
    玉面閰羅(上集) (1965) ... 楚文鼎
    鐵劍朱痕(下集) (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    天火爐 (1965)    
    特務101 (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 鄭大海
    兩湖十八鏢(下集) (1966) ... 李天東
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    荳寇干戈(上集) (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    兩湖十八鏢(上集) (1966)    
    冤魂鏡 (1966) ... -
    碧落紅塵(大結局) (1966) ... 濮陽赫
    荳寇干戈(下集) (1966) ... 歐陽一缺
    鐵面無私包公審烏盤 (1967) ... 丁萬
    七公主(下集) (1967) ... 林中豹
    碧眼魔女 (1967)    
    藍色毒黃蜂 (1967) ... 武志威
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967) ... 邵魯
    崑崙三殺手 (1967) ... 吳璞
    七公主(上集) (1967) ... 林中豹
    四色復仇劍 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968) ... 長臂金剛
    如來神掌再顯神威 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968) ... 吳大爺鐵門場
    殺手劍 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968) ... 鐵髮龍
    飛俠小白龍 (1968)    
    獨眼俠 (1968)    
    鐵二胡 (1968)    
    血影紅燈 (1968) ... 天旭道長
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968) ... 入地龍
    一劍香 (1969)    
    艷俠紅玫瑰 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    三招了 (1969) ... 萬光華
    玉女劍 (1969) ... 焦百厲
    江湖第一劍 (1969)    
    鐵髮紅姑 (1969)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969) ... 穿山甲
    獨臂神尼 (1969) ... 巫煞
    小魔俠 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    小金剛 (1970) ... 過山虎
    蕩女痴男 (1970)    
    飛鳳狂龍 (1970)    
    鐵膽神龍 (1971)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    如來神掌 (1982)