Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
童月娟
Tung Yueh-Chuan  ♀
Aliases:  梁瑞英



 
Filmography (1935-1984)
 
  監製 (50 films)
    毒蟒情鴛 (1956)    
    風兩桃花村 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    一見鍾情 (1958)    
    血影燈 (1958)    
    百花公主 (1959)    
    噴火女郎 (1959)    
    百鳥朝鳳 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    入室佳人 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    小鳥依人 (1960)    
    多情的野貓 (1960)    
    翠崗浴血記 (1960)    
    私戀 (1960)    
    女俠飛紅巾 (1961)    
    萬劫孤兒 (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    茶山情歌 (1962)    
    夜半驚魂 (1963)    
    流浪三兄妹 (1963)    
    遊俠義犬 (1963)    
    鳳鳳 (1965)    
    浪淘沙 (1966)    
    挑女婿 (1967)    
    日落春暉 (1967)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    草上飛 (1970)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    奪命拳王 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    山東老大 (1973)    
    雲飛何處 (1973)    
    死穴拳 (1974)    
    濟公活佛 (1975)    
    約會在早晨 (1976)    
    碧海情天 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    六合八法 (1980)    
    我從山中來 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    心酸酸 (1980)    
    摧花者死 (1983)    
    一脫求生 (1984)    
  製片 (19 films)
    海棠紅 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    桃花江 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    毒蟒情鴛 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    風兩桃花村 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    美人魚 (1959)    
    鬼新娘 (1972)    
  演員 (12 films)
    新桃花扇 (1935)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    春風回夢記 (1941)    
    博愛 (1942)    
    第二代 (1943)    
    奮鬥 (1945)    
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 阿花母
    銀海千秋 (1953)    
    新西廂記 (1953)    
    海棠紅 (1955)    
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 伯母
  出品人 (7 films)
    黑手金剛 (1974)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    約會在早晨 (1976)    
    碧海情天 (1978)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    情網 (1980)    
    摧花者死 (1983)