Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關仁
Kwan Yan  ♂





 
Filmography (1949-1982)
 
  演員 (304 films)
    到處惹相思 (1949) ... 司機
    桃花俠大戰貞淫島 (1950)    
    豹子頭林沖 (1950)    
    艷魔 (1951)    
    第七奇人 (1951) ... 局長
    五虎斷魂 (1951)    
    銀海春光 (1951)    
    恩重情深 (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951) ... 警探
    皆大歡喜 (1951)    
    金玉滿堂 (1951) ... 陳先生
    大班周 (1951)    
    此恨綿綿 (1952)    
    唔嫁又嫁 (1952)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    月夜痴魂 (1952) ... 軍官
    十載繁華一夢銷 (1952)    
    浴室艷屍 (1952) ... 廚師
    春宵醉玉郎 (1952) ... 待役
    馬票狂 (1952) ... 新人
    驚魂花燭夜 (1952)    
    光棍姻緣 (1953) ... 尤自可
    離巢燕 (1953) ... 賭客
    搖山奪艷記 (1953) ... -
    有求不應 (1953) ... 和尚
    義犬報恩 (1953) ... 黨徒甲
    秋瑾 (1953)    
    玉女情仇 (1953)    
    重續今生未了緣 (1954)    
    情賊沙三少 (1954) ... 劊子手
    仙國奇緣 (1954) ... 赤脚大仙
    不如歸 (1954)    
    空谷蘭 (1954)    
    愛樂流浪記 (1954) ... 歹徒
    離婚淚 (1954) ... 朱老板
    乞兒太子 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    人頭奇案 (1955)    
    萬惡以淫為首 (1955)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    彩鳳入誰家 (1955)    
    婦道 (1955)    
    飛天螭蟧 (1955)    
    火燒碧雲宮 (1955)    
    蜜月 (1955)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    原野 (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    慈母頌 (1956)    
    高君保私探營房 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    麗鬼呼聲 (1956)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    元配夫人 (1956)    
    多情燕子歸 (1956)    
    霸王妖姬 (1956)    
    呂蒙正祭灶 (1956)    
    女俠響尾追魂鏢 (1956)    
    西遊記 (1956) ... 沙僧
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 打手甲
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956) ... 兵頭
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    寶蓮燈 (1956) ... 劊子手
    龍虎渡姜公 (1957)    
    大明忠烈傳 (1957)    
    唐伯虎點秋香 (1957)    
    烈女春香 (1957) ... 劊子手
    富貴花開艷陽紅 (1957)    
    琵琶怨 (1957)    
    風火鬼頭刀 (1957)    
    關公千里送嫂 (1957)    
    七彩孝子遇仙姬 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    玉女春情 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    萬世流芳張玉喬 (1958)    
    金鳳凰 (1958)    
    龍鳳姻緣 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    石頭太子篡位(白髮蘇娘大結局) (1959)    
    江山美人 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    六月雪 (1959)    
    九天玄女 (1959)    
    杜鵑啼血點點紅 (1959)    
    嬌娃 (1959) ... 夥計
    節婦審貪官 (1960) ... 劊子手
    苦兒流浪記 (1960)    
    木偶公主 (1962) ... 刀將軍
    唐三藏取西經 (1962)    
    馬騮精出世(上集) (1962)    
    花花世界 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    情淚染袈裟 (1962) ... 大法師
    白蛇傳 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    仙鶴神針新傳(下集) (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    碧血金釵(上集) (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    白骨離魂針(下集) (1964)    
    七寶金剛劍 (1964) ... 林禪師
    通天師父 (1964) ... 豬肉佬
    秦香蓮 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    鬼兇手 (1964) ... 傭人阿全
    一味靠滾 (1964) ... 鄰居
    血手印 (1964)    
    驚弓鳥 (1964) ... 友人乙
    丈夫的秘密 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965) ... 少林派掌門
    小雲雀 (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 鐵面禪師
    無字天書 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    雄心太子 (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    行正烏龍運 (1965) ... 四叔
    孫悟空大鬧雷音寺 (1965)    
    玉女英魂(上集) (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    黑色的假期 (1965) ... 道士
    孫悟空七鬥八大仙 (1965) ... 如來佛祖
    玉女英魂(下集) (1965) ... 崆峒派掌門
    孫悟空大戰群妖 (1966) ... 如來佛祖
    濟公鬥八仙 (1966)    
    春色滿璇宮 (1966) ... 鐵店老闆
    斷臂神龍劍 (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966) ... 怪物
    文素臣 (1966)    
    風流鐵漢 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    賣當借 (1967) ... 商人甲
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    藍色毒黃蜂 (1967)    
    碧眼魔女 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    諜海花 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    瘋狂尋金記 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    小武士 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    火併 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    群英會 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    血証 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    女魔 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    香港73 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    面具 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    神打 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    扭計三星 (1977)    
    四二六 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    賣身契 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 少林弟子
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 少林弟子
    烏龍濟公 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    圓月彎刀 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    武松 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)