Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳鴻(2)
Chan Hung (2)  ♂





 
Filmography (1977-1988)
 
  演員 (53 films)
    唐人街小子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    南少林與北少林 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    五毒 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 丐幫弟子
    街市英雄 (1979) ... 年瑞卿
    雜技亡命隊 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    金臂童 (1979) ... 虎威鏢局鏢師
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    少林與武當 (1980) ... 方孝玉
    飛狐外傳 (1980) ... 天龍門弟子
    大殺四方 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 神鷹堂打手
    龍虎小英雄 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫家堡家眾
    打雀英雄傳 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    叉手 (1981)    
    五遁忍術 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    瘋狂83 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    青蛙王子 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    現代豪放女 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    爛賭英雄 (1987)    
    挑情 (1988)