Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張榮祥
Cheung Wing-Cheung (2)  ♂
Aliases:  張永祥,  阿虎





 
Filmography (1983-2017)
 
  助理指導 (11 films)
    賭聖 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    魔鬼情人 (1993)    
    特異女朋友 (1993)    
    雨夜天魔 (1993)    
    我友張來 (1994)    
    流根大狀 (1994)    
    陰陽錯Q版 (1994)    
    戇男三十九 (1996)    
    迷離夜 (2013)    
  演員 (108 films)
    三闖少林 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    殭屍先生 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    開心樂園 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    殭屍家族 (1986) ... 男殭屍
    奪寶計上計 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    靈幻先生 (1987) ... 賊婆同黨
    殭屍叔叔 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    賭聖 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    古惑大律師 (1990)    
    賭霸 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    踩過界 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    俠盜高飛 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    戰龍在野 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    蠍子 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    艷降 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    重案組 (1993)    
    走上不歸路 (1993)    
    終極危情 (1994)    
    越殺 (1994)    
    給爸爸的信 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    暗花 (1998)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    非常突然 (1998)    
    豹妹 (1998)    
    夕陽天使 (2002)    
    野狼 (2002) ... 拳手
    飛龍再生 (2003)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    黑白戰場 (2005)    
    雀聖 (2005)    
    我老婆是大佬3 (2006)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    跟蹤 (2007)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    花花型警 (2008) ... 紋身會會員
    青苔 (2008)    
    機動部隊─警例 (2008)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    復仇 (2009)    
    線人 (2010) ... 孖狗手下
    報應 (2011)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    奪命金 (2011)    
    紮職 (2012)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    非常幸運 (2013)    
    黑色喜劇 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    魔警 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    鴨王 (2015)    
    迷城 (2015) ... 保安員/[武術組]
    點五步 (2016)    
    絕地逃亡 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    黑白迷宮 (2017) ... [武師]