Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭潤祥
Pang Yun-Cheung  ♂
Aliases:  少彭,  鵬潤祥,  小彭





 
Filmography (1978-1991)
 
  助理指導 (7 films)
    殭屍先生 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    英雄無淚 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    一眉道姑 (1990)    
  演員 (69 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    新貼錯門神 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    幫規 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    七小福 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    龍在天涯 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    天地玄門 (1991)