Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭潤祥
Pang Yun-Cheung  ♂
Aliases:  少彭,  鵬潤祥,  小彭





 
Filmography (1978-1991)
 
  助理指導 (7 films)
    龍的心 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    英雄無淚 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    一眉道姑 (1990)    
  演員 (69 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    瘋猴 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    師弟出馬 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    幫規 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    七小福 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    至尊無上 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    龍在天涯 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    賭聖 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    安樂戰場 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    天地玄門 (1991)