Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚鳳磐
Yao Feng-Pan  ♂
Aliases:  姚鳳盤

 
Filmography (1963-1983)
 
  監製 (1 film)
    玄機 (1980)    
  導演 (46 films)
    流浪三兄妹 (1963)    
    我還是永遠愛著你 (1969)    
    梘硌 (1969)    
    玻璃眼球 (1969)    
    孟姜女 (1970)    
    苦情花 (1970)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    真假太太 (1971)    
    怒山驚魂 (1971)    
    天門陣 (1972)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    赤手空拳 (1973)    
    熊心豹膽 (1974)    
    秋燈夜雨 (1974)    
    寒夜青燈 (1974)    
    藍橋月冷 (1975)    
    洞房花燭夜 (1975)    
    鬼嫁 (1976)    
    月牙兒 (1976)    
    殘燈幽零三更天 (1976)    
    落葉飄飄 (1976)    
    幽谷夜變 (1977)    
    滿山花開一片情 (1977)    
    荒園草夢 (1977)    
    殘燈幽魂三更天 (1977)    
    殘月陰風吹古樓 (1977)    
    又是風起時 (1977)    
    子夜歌 (1977)    
    舊鎖 (1977)    
    天涯未歸人 (1978)    
    索命三娘 (1979)    
    古厝夜語 (1979)    
    夜變 (1979)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    玄機 (1980)    
    風流人物 (1980)    
    風雨人家 (1980)    
    嚇死鬼 (1980)    
    討厭鬼 (1980)    
    鬼屋禁地 (1981)    
    冤魂不散 (1981)    
    半夜人 (1981)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    黑珍珠 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    金粉夜叉 (1983)    
  編劇 (26 films)
    白雲故鄉 (1963)    
    街頭巷尾 (1963)    
    流浪三兄妹 (1963)    
    素蘭小姐要出嫁 (1963)    
    八十八號情報員 (1964)    
    天之嬌女 (1966)    
    幾度夕陽紅 (1966)    
    辛十四娘 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    意難忘 (1966)    
    窗裡窗外 (1967)    
    塔裡的女人 (1967)    
    破曉時分 (1968)    
    負心的人 (1969)    
    玻璃眼球 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    我還是永遠愛著你 (1969)    
    春宵花弄月 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    真假太太 (1971)    
    怒山驚魂 (1971)    
    天門陣 (1972)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    嚇死鬼 (1980)    
  出品人 (2 films)
    流浪三兄妹 (1963)    
    真假太太 (1971)