Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張疆
Chang Chiang  ♂





 
Filmography (1969-1974)
 
  演員 (19 films)
    姜子牙下山 (1969) ... 周文王
    濟公活佛 (1969)    
    大草原 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    重慶一號 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    妙想天開 (1971)    
    老爺車 (1971)    
    猿美人 (1971) ... 花通
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    李娃 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    東西南北風 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972) ... 沙悟淨
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    大佬 (1974)    
    唐山功夫 (1974)