Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
阮民安
Tommy Yuen Man-On  ♂
Aliases:  E-Kids





 
Filmography (2000-2011)
 
  演員 (21 films)
    唔該借歪!! (2000)    
    走火槍 (2002)    
    愛火花 (2003)    
    魔宅之鐵鎚凶靈 (2003)    
    絕種鐵金剛 (2003) ... Juno
    旺角黑夜 (2004) ... 靚輝手下
    早熟 (2005) ... Roger
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    三岔口 (2005) ... 饒夏
    千杯不醉 (2005)    
    半醉人間 (2006)    
    打雀英雄傳 (2006) ... Tommy仔
    龍虎門 (2006) ... 光頭星
    男兒本色 (2007) ... 細狗
    森冤 (2007) ... 金大郎
    嚇死你! (2008) ... 陳吉隆
    保持通話 (2008) ... 青年病人
    愛鬥大 (2008) ... Tommy
    同門 (2009) ... 陳輝
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    報應 (2011)