Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃家寶
Stephanie Wong Ka-Bo  ♀
 
Filmography (1989-2019)
 
  美術 (2 films)
    PR Girls青春援助交際 (1998)    
    賭城風雲III (2016)    
  造型設計 (1 film)
    再說一次我愛你 (2005)    
  場記 (2 films)
    山水有相逢 (1995)    
    不道德的禮物 (1995)    
  演員 (3 films)
    單身貴族 (1989)    
    百分百感覺 (1996)    
    特務迷城 (2001) ... 韓國官員
  服裝 (35 films)
    賤精先生 (2002)    
    見鬼 (2002)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    下一站...天后 (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    地下鐵 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    兄弟 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    戀愛通告 (2010)    
    線人 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    夏日樂悠悠 (2011)    
    開心魔法 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    八星報喜 (2012)    
    激戰 (2013)    
    盲探 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    魔警 (2014)    
    破風 (2015)    
    驚心破 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    追龍 (2017)    
    棟篤特工 (2018)    
    犯罪現場 (2019)